Podijelite

Povodom mjeseca zaljubljenih, u sklopu programa Kluba Mladih (Ruđera Boškovića 20/II), ljubavi će biti posvećena dva dana, točnije srijeda i četvrtak.

U srijedu, 14.2., u 18:30 Klub mladih Split još jednom organizira speed date – Find a Bae on Valentine’s Day, ni manje ni više nego na Valentinovo! Ako ti je dosta zadimljenih i bučnih klubova, speed date ti pruža mogućnost upoznati nekog novoga na zabavan i dinamičan način u opuštenoj atmosferi Kluba mladih Split. Prijave su obavezne na linku https://goo.gl/forms/AtfHpRxnJzP8H0Tx2 do subote, 10. veljače (eventualnu nemogućnost dolaska javiti na SpeedDateKms@gmail.com!).

Što se događa u našem mozgu kada se zaljubimo? Može li ljubav biti bolna? Ima li ljubav rok trajanja? Ima li naš mozak centar za ljubav? Kakve veze imaju ljubav i kokain? Možemo li se „odljubiti“? Odgovore na ta i druga brojna pitanja o fascinantnoj temi utjecaja ljubavi na mozak doznajte na novom Neuročetvrtku s Alenom Juginovićem iz NeuroSplit – sekcije za neuroznanost u četvrtak, 15. veljače, u 19 sati.Podijelite