Lika Kolorado lansirala novi singl i spot za “Gospođu”

Poslušajte singl kojim Lika Kolorado najavljuje novi album

Nakon što je publiku osvojila uspješnim albumom prvijencem “Smiješ zaurlat”; zagrebačka grupa Lika Kolorado predstavlja novi singl “Gospođa” kojim najavljuje drugi studijski album koji bi trebao izaći najesen. Tekst potpisuje Filip Riđički, a glazbu Vanja Senčar.


“Gospođu” prati i videospot koji je sniman po gradu Zagrebu te u Plesnom centru Zagreb, što se idealno uklopilo u priču o osjećaju koji ne poznaje granice i spaja čak i ono nespojivo.

“Gospođa” je singl kojim Lika Kolorado najavljuje novi album; nakon uspješnog albuma prvijenca “Smiješ zaurlat” koji je izašao u ožujku prošle godine. Čini se da se provjerena formula neće puno mijenjati.

Lika Kolorado svoju glazbenu priču stvara od 2016. godine, i to u sastavu kojeg čine Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj).

– Ako govorimo o širem žanru rocka, onda smo definitivno i dalje u istom žanru. Teško mi je govoriti o žanru naše glazbe jer tako ne razmišljamo kad je stvaramo. Dosad su nas trpali u različite ladice, od indiea do brit-popa, ovisno o tome kojeg kritičara pitate i ovisno o tome koja pjesma mu se učinila najreprezentativnijom. Pretpostavljam da će tako biti i s novim materijalom – ističe gitarist Vanja Senčar.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime