Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta na Gripama, Željko Bebek 21. prosinca Splićanima priprema još veći spektakl, stiže u Spaladium Arenu!

Na isto mjesto gdje je prošle godine nagrađen Porinom za album ‘Ono nešto naše’, Bebek je spreman da s publikom uglas otpjeva svoje najveće hitove, kako i one koje je pjevao s Bijelim dugmetom, poput ‘Ima neka tajna veza’, ‘Selma’, ‘Na zadnjem sjedištu moga auta’, ‘Ne spavaj mala moja’, tako i one iz svoje dugogodišnje solističke karijere, kao što su ‘Da je sreće bilo’, ‘Laku noć svirači’, ‘Žuta ruža’, ‘Tijana’ pa sve do novijih ‘Ja po kafanama’, ‘Gdje sam bio’, ‘Ono nešto naše’, ‘Ako voliš ovu ženu’ i mnogih drugih…

Impresivne pjevačke sposobnosti, prepoznatljiva boja glasa, osebujan stil i neodoljivi šarm, samo su neki od epiteta koji su Bebeka obilježili kao jednog od najvažnijih, najpopularnijih i najdugovječnijih ličnosti na glazbenoj sceni. Njegovi nastupi se prepričavaju godinama, a ljubav prema njegovim pjesmama se prenose generacijski, ‘s koljena na koljeno’, čemu svjedoče i milijunski pregledi, kako onih starijih, tako i novijih hitova na YouTubeu.

Ovaj energični pjevač uz pratnju jednako energičnog pratećeg benda, priprema i obećava događaj za pamćenje.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl su od danas u prodaji putem sustava Eventim.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime