Kvalifikacije za Olimpijske igre: Krešimir Kozina umjesto Marina Šipića

Nakon što je zbog ozljede ramena i operacije koja ga uskoro očekuje, hrvatski reprezentativac Marin Šipić morao otkazati nastup za reprezentaciju, izbornik Hrvoje Horvat uputio je poziv pivotu Krešimiru Kozini


Nakon ozljede Luke Stepančića, hrvatska rukometna reprezentacija i novi izbornik Hrvoje Horvat našli su se pred još jednim problemom i otkazom. Naime, kružni napadač Marin Šipić koji još od pripremnog razdoblja prošlog ljeta ima problema s ramenom, mora na operaciju.


Drugim riječima, to znači da Marin Šipić neće biti na raspolaganju reprezentaciji za Olimpijske kvalifikacije u Montpellieru od 12. do 14. ožujka 2021. godine. Izbornik je stoga odlučio pozvati tridesetogodišnjeg Krešimira Kozinu, člana njemačkog Frisch AUF Goppingena. Posljednje veliko natjecanje na kojem je Krešimir Kozina igrao u reprezentaciji, bilo je Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj 2019. godine.

Izbornik Hrvoje Horvat na treningu

– Jako sam sretan zbog poziva. Žao mi je Marina Šipića, i želim mu brz oporavak. Veselim se naravno kao i uvijek nastupu u reprezentaciji i ne mogu dočekati da se ponovno nađem s dečkima u svlačionici – kazao je Krešimir Kozina, te zaključio:

–  Uvjeran sam da Hrvatska ima jako dobru reprezentaciju i da ćemo se plasirati na Olimpijske igre. Što se mene tiče, u odličnoj formi sam i dakako spreman staviti se izborniku na raspolaganje – kaže Krešimir Kozina.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime