Naš najstariji grad, Stari Grad na Hvaru, svojim je građanima i svim posjetiteljima ove godine odlučio ponuditi pravu božićno-novogodišnju čaroliju.

Program je uistinu bogat i raznovrstan i nudi za svakoga po nešto, no ono što će svakako biti prava atrakcija je klizalište na najpoznatijem starogrojskom trgu Tvrdalju.

Tako će naš najsunčaniji otok dobiti svoje prvo klizalište na otvorenom, vjerujemo na radost i oduševljenje svih, posebno najmlađih. Veselit će se najmlađi i dolasku klauna Šarenka, dolasku svetog Nikole, svete Lucije i Djeda Mraza, ali i brojnim programima koje su s njima i za njih pripremile vrijedne tete i učiteljice iz škola i vrtića.

Nije se zaboravilo ni na bogatu gastronomsku ponudu, a sve to uz dobar štimung na popularnim kućicama ponudit će pravi blagdanski ugođaj pred Hektorovićevim ljetnikovcem. Tu su i nezaobilazni koncerti starogrojske limene glazbe bez kojih je nezamisliva bilo koja otočka proslava. Zanimljiva će svakako biti i radionica tradicionalnih ‘kolendi’ koje na otocima još uvijek čuvaju duh prošlog vremena i tradicionalnog Božića zajedništva i druženja.

– Sve će kulminirati ludom zabavom i glazbom u živo na dočeku Nove godine, a starograđani se nadaju lijepom vremenu i pozivaju sve da im se pridruže u Danima od Božića koji uspješno spajaju tradiciju, veselje i zajedništvo svih generacija i ljudi dobre volje – kazala nam je zamjenica gradonačelnika grada Staroga Grada Žaneta Roić. Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime