Krenulo je: Vulić poveo hajdukovce na prvi trening

Poveo je trener Zoran Vulić, zajedno sa svojim pomoćnicima Mladenom Pralijom i Marijom Carevićem, u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima hajdukovce na prvi trening. Prvi put poslije 11 godina i posljednjeg angažmana na klupi Bijelih gdje je kao trener dosad osvojio jednu titulu (2001.) i upisao Kup 2003. godine.


Održao je novi Hajdukov strateg kratki govor u svlačionici, upoznao se sa svim igračima, a oko 18 sati krenuo je i prvi trening pod vodstvom 56-godišnjeg stručnjaka i njegovih suradnika. Treniralo se oko 90 minuta, a sve vježbe od početka do kraja radile su se isključivo s loptom.

Na treningu nisu bili U-21 reprezentativac Josip Posavec, lakše ozlijeđeni Ahmed Said Said, nedavno operirani Dino Beširović, dok je po posebnom programu radio vratar Tomislav Duka koji se postepeno vraća treninzima nakon ozljede i operacije. Treninzima prve momčadi ponovno se priključio i Hysen Memolla.

Odvojeno su sa strane radili Stanko Jurić i Michele Šego, koji su u nedjelju s drugom momčadi Bijelih imali drugoligaški ogled protiv Kustošije, a mladi napadač Hajduka bio je pritom i strijelac u remiju sa Zagrepčanima.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime