Kreće sanacija garaže na Pujankama: Građani je do ponedjeljka trebaju napustiti

Za cijelo vrijeme trajanja radova bit će oslobođeni plaćanja naknade


Uskoro kreće sanacija garaže Pujanke 1 koja se nalazi pored Crkve. Nakon prvotne odgode početka radova zbog pandemije koronavirusa, radovi započinju 15.veljače 2021.


– Prema ugovoru s izvođačem, rok izvršenja je pet mjeseci. Kako bi se radovi sanacije odvijali nesmetano i po predviđenom planu, bit će potrebno isprazniti garažu po segmentima. Za prvu fazu radova tako je potrebno isprazniti dio garaže, stoga molimo sve korisnike koji koriste parkirna mjesta od broja 29 do broja 95 i od broja 127 do broja 130 da do ponedjeljka napuste garažu. Split parking će osigurati korištenje garaže Domovinskog rata ( Antipiros ). Korisnici koji moraju napustiti garažu Pujanke 1 mogu preuzeti ključeve garaže Domovinskog rata kod poslovođe, u četvrtak 11.veljače ujutro od 09:00 do 14:00 sati i popodne od 17:00 do 20:00 sati (mob: 0912655024 ).

Za cijelo vrijeme trajanja radova bit ćete oslobođeni plaćanja naknade. Kako je račun za veljaču već ispostavljen, kada se ponovo vratite u garažu Pujanke 1, prvi račun bit će umanjen 50 posto. Isto tako, molimo Vas da najkasnije do 15.veljače pomaknete svoja vozila s krova garaže.

Obzirom da će se sanacija izvoditi po segmentima, nakon ograđivanja gradilišta, dio krovnog parkirališta će ponovno biti dostupan od 16.veljače.
Split parking će za vrijeme radova osigurati korištenje privremenih parkirališta na prostoru ispod Pauk službe i uz zid jednosmjerne ulice koja vodi put OŠ Pujanki.

Molimo za strpljenje i razumijevanje. Vrijeme je učinilo svoje, statika i konstrukcija garaže su ugroženi. Pažljivi budimo u prometu, a naročito pazimo na djecu i pješake za vrijeme radova.
Za sva pitanja i informacije vezano uz ovu temu obratite se na sljedeći e-mail: sanacija.garaža@splitparking.hr ili na broj telefona 021/644 711 (radnim danom od 08:30-14:30 ) – izvijestili su iz Gradskog kotara Pujanke.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime