Teatar pod zvijezdama” je kazališno glazbeni festival koji u Split donosi pregršt zanimljivih programa koji će Vas zabaviti pred sam kraj ljeta. Nedavno najavljen program bogat odličnim kazališnim komedijama i vrhunskim glazbenim večerima nudi zaista dobar provod za sve one željne smijeha i zabave.

VEZANI SADRŽAJ:

Čast da otvore festival svojom splitskom premijernom izvedbom predstave „Who the fu*k is Biba?“  pripala je odličnom glumačkom paru Petri Kurtela i Slavku Sobinu 22. kolovoza na Tvrđavi Gripe.

“Who the fu*k is Biba?” suvremena je hit komedija bazirana na stvarnom životu a publika koja ju je dosad imala prilike pogledati diljem Hrvatske redovito je glumce ispratila s ovacijama i riječima hvale za odličan večernji provod ali i opipljivu kemiju kojom ovo dvoje mladih glumaca neodoljivo zrače s pozornice.

Duhovita je to i emotivna predstava koja progovara  o bračnim problemima koji ne biraju vrijeme ni mjesto, no kako nas najviše mogu nasmijati upravo situacije iz stvarnog života tako će se mnogi prepoznati i u ovoj bračnoj komediji uzbudljivog razvoja priče i neočekivanih prevrata koji će vas nasmijati do suza.

– Velika mi je čast otvoriti novi glazbeno-kazališni festival u mom dragom Splitu, i to jednom kvalitetnom, duhovitom predstavom, za koju sam siguran da će publiku nasmijati do suza, ali i dotaknuti neke emocije. Zaista jedva čekam da moja kolegica Petra Kurtela i ja stanemo na pozornicu Tvrđave Gripe. Inače, itekako pozdravljam inicijativu pokretanja jednog novog festivala koji će obogatiti kulturu i Splita, ali i cijele zemlje. I, naravno, pozivam publiku da dođe na otvaranje ‘Teatra pod zvijezdama’ saznati tko je na kraju ta Biba o kojoj se toliko priča – rekao je naš poznati glumac Slavko Sobin.

Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, u produkciji B GLAD Produkcije i producenta Tadije Kolovrata dolazi komedija „Who the fu*k is Biba“ koja je osvojila srca publike već od svoje premijere, a zarazan humor, originalni dijalozi te majstorska režija jamče vrhunsku zabavu.

Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, whothefu*k is Biba?! Dođite i pogledajte ovu pitku, toplu i duhovitu predstavu u kojoj se svatko može prepoznati.

Predstava “Who the fu*k is Biba” održat će se 22. kolovoza s početkom u 21 sat na Tvrđavi Gripe.

Ulaznice možete kupiti online putem sustava www.croatia-tickets.com, a od petka, 16. kolovoza  ulaznice možete kupiti na prodajnom mjestu u TC “Joker” svaki dan od 17 do 21 sat.

Cijena ulaznica za sve programe u pretprodaji je 80 kuna, a na sam dan izvedbe cijena ulaznice bit će 100 kuna.

Program festivala “Teatar pod zvijezdama”“:

22.08. Who the f*** is Biba

27.08. Dekorater

29.08. Titon

07.09. Hari Rončević - koncert 25 godina karijere

08.09. Žuta minuta

13.09. klapa Vinčace - 20 godina karijere

14.09. Splićanke

19.09. Noć derviša

20.09. Marko Škugor - koncert