Splitska grupa Non-Stop snimila je duet s nezaustavljivim Stavrosom karizmatičnog naziva “Tutta Forza”.

U svega nekoliko dana pjesma je pronašla svoj put do slušatelja i ostvarila peteroznamenkasti broj pregleda na youtube-u.

– Kao bend koji na vjenčanjima i drugim svečanostima svira hitove naših estradnih umjetnika, došli smo na ideju kako bi trebali napraviti svoju pjesmu. Kristian Barišić i ja smo doradili moj prvotni tekst, napravili demo snimku i poslali Stavrosu. Kralju zabave je pjesma sjela “na prvu” i odmah je izrazio želju da dođe u Split i da što prije uđemo u studio” – u jednom nam je dahu frontmen grupe Non-Stop odgovorio kako je nastala “Tutta Forza”.

Stavros je prepoznao da je pjesma hit i odlučio.

– Volim surađivat s mladima jer me to pomlađuje i kad je ovako dobra pjesma u pitanju, tu sam! Kristian, Robi i grupa Non-Stop zaslužuju pozornost koju već sad ostvaruju kroz medije. Gdje god nastupam, svi već pivaju “Tutta Forza” i to postaje trend – objasnio je.

Robiju je suradnja s jednim od “Tri mušketira” bila veliki izazov ali i neopisivi gušt. Sa Stavrosom je, kaže, idealno raditi.

– Ma jednom riječju – fenomenalno! Staki je vrhunski profesionalac koji i dalje projektima pristupa s jednakim žarom kao mi koji smo praktički na početku. Pomogao nam je s bezbroj savjeta u studiju kod našeg Pupija, a i kod snimanja spota… Neopisivo iskustvo – kazao je.

Stavros je otkrio i kako uspijeva držati “Tutta Forza” tempo i u sedmom desetljeću.

– Ključan je odmor. Preko ljeta sam svirao četiri puta tjedno, zato je od jučer počeo godišnji odmor od mjesec dana. Rekao sam menađeru: Zaboravi me, iden lovit ribe! Kupija san sve šta treba i sad misec dana samo more – kaže.

A dok on bude odmarao, Robi i njegova ekipa nastavljaju s radom.

– Cilj nam je pored gustog i ustaljenog ritma nastupa nastaviti i s autorskim radom i na taj način pokazati da i popularno nazvani “piraški bendovi” mogu napraviti svojevrsni iskorak.

– Poslije ribolova, kralja zabave čeka naporna turneja, ali Stavros je neuništiv.

– Uskoro ćemo nas Tri mušketira (Pejaković, Grdović i ja) napraviti koncerte u Splitu, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Ljubljani, a onda idemo u Australiju. Tutta forza, iden do kraja – uz smijeh i pozdrav čitateljima zaključuje Stavros.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime