KORONAVIRUS Stigli novi nalazi iz Zadra

Dosad je poznato da je pozitivno 6 ljudi - Grigor Dimitrov, njegov trener, Borna Ćorić, Viktor Troicki, Đokovićev trener i jedno dijete koje.

Voditelj Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Zadar Alan Medić sinoć je potvrdi još jedan slučaj zaraze u Zadru. Radi se o petogodišnjem djetetu, unuku zadarskog vlasnika restorana Niko u kojem su bili tenisači. Ostali nalazi su negativni.


– Jučer smo tijekom cijelog dana testirali 82 uzorka. Imali smo samo jedan pozitivan, ostali uzroci su negativni. Jutros imamo novih 20 za testiranje. Zaraženo dijete će se ujutro pogledati, uzet će mu se nalazi i vidjeti kako se razvija njegova klinička slika, ali ne očekujemo velike promjene. Dijete i dalje je dobro, simptome nije imalo – rekao je oepidemiolog Medić najavljujući nove nalaze testova za oko podne.

Podsjetimo, u restoranu Niko u Zadru tijekom teniskog turnira Adria Tour održan je party. Vlasnik Erik Pavin ponosno je ugostio tenisku elitu koja je sudjelovala na turniru u organizaciji Novaka Đokovića.

Nakon otvaranja turnira u petak navečer Novak Đoković, Goran Ivanišević, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov i Marin Čilić sa svojim suprugama došli su na večeru koja se ubrzo pretvorila u feštu. Među njima je bio i Borna Ćorić, najbolji hrvatski tenisač, koji je dva dana kasnije dobio pozitivan test na koronavirus. Ekipu su zabavljali klapa Niko i bend Forum.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime