KORONASVADBA Okupilo se 150 ljudi, svirali su narodnjaci, plesalo se po stolovima!

Plesalo se kao da korone nema

Zadnjih dana svjedoci smo događanja po kojima broj pacijenata inficiranih COVID-19 na području Ličko-senjske županije postupno raste. Na covid-odjelu Opće bolnice Gospić trenutno se nalazi 29 pacijenata. Protekloga vikenda su umrle dvije osobe.


Ponegdje je u pitanju i osobna higijena, a zatim i nenošenje zaštitnih maski. Svakodnevna je i vrlo učestala pojava kada lički trgovci moraju opominjati kupce da bez zaštitnih maski ne smiju u trgovine. Podaci govore o novom udaru korone koja se postupno događa posvuda, ali ipak najviše na širem području Otočca. Potvrđuju to i brojke.

Zabranjena okupljanja nazvana korona-party događaju se posvuda i svakodnevno. Zadnja informacija iz okolice Otočca svakako je veliki razlog za zabrinutost.

Na jednoj svadbi (već nazvanoj „korona-svadba“) okupio se veliki broj uzvanika. Po nekim podacima gotovo 150. Da bi se primilo toliko uzvanika korišteni su i prostori svadbenog domaćinstva koji inače ne služe serviranju jela i pića. Treštala je glazba, svirao je narodnjački bend, plesalo se po stolovima i sve je bilo kao prije korone. Za očekivati je za 10-15 dana s toga područja veći broj oboljelih, piše Novi list.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
2
Grrr
12
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime