Korona u obitelji Šurjak. Mirta: “U svoj ovoj velikoj nevolji, vi ste još veći. Dirnuli ste me u srce”

"Iskreno čak razmišljam o tome da isključim sve društvene mreže, jer virtualan život nije stvarnost"


“Da odmah obavijestim sve dežurne dušobrižnike, a nažalost ima ih jako puno, ja sam negativna, ali ostatak moje obitelji nažalost nije imao tu sreću. Neki su s vrlo teškim simptomima, borimo se, pozitivom, molitvom i raznim terapijama svi zajedno”, objavila je splitska novinarka Mirta Šurjak prije dva dana.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

Splićanka je danas objavila fotografija u majkom Nadom, zahvalivši svima koji su uz njih u ovim teškim trenucima. Napomenula je da razmišlja o udaljavanju s društvenih mreža. Sama fotografija nastala je prošlo ljeto na Hvaru.

“Znam da ćete opet neki pomisliti kako iskačem iz paštete, ali vjerujte kako mi je najmanja namjera sebe medijski promovirati na ovakav način. Iskreno čak razmišljam o tome da isključim sve društvene mreže, jer virtualan život nije stvarnost. Stvarnost i realnost su ljudi zbog kojih ovo pišem, znani i neznani…koji su svojim porukama punim ljubavi i ohrabrenja ganuli me do suza.

Hvala vam svima i oprostite ako nisam stigla svakome odgovoriti na toplu riječ utjehe i ohrabrenja. Hvala svim predivnim prijateljima, susjedima i rodbini s otoka Hvara i Splita, mojim kolegama s HRT-a koji su se uključili u nesebičan lanac dobrote, nosili nam spizu i lijekove, zvali i brinuli. Hvala medicinskom osoblju Hitne službe Jelsa, Doma zdravlja Hvar, svim djelatnicima Infektološkog odjela splitskog KBC-a, glavnoj sestri splitske bolnice na nesebičnosti, požrtvovnosti i humanosti.

Ljudi, u svoj ovoj velikoj nevolji, vi ste još veći! Hvala vam svima! Dirnuli ste me u srce! Ovo je za sve! I dok vas ima takvih, još ima nade za ovaj svijet! Volim vas sve”, napisala je Mirta.

Njeni fanovi i prijatelji ostavili su njoj i njenoj majci brojne poruke podrške.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
4
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
1
Molim?
6

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime