KORONA U “BIJELOJ” SVLAČIONICI: Odgođen derbi Hajduka i Dinama

Jako je puno zaraženih igrača


Dok se čekaju rezultati sekvenciranja briseva nogometaša i stručnog stožera Hajduka da se sazna jesu li zaraženi britanskim sojem korona virusa, iz HNS-a stižu vijesti o odgodi utakmice protiv Dinama.


Nakon što je Hajduk 12. veljače dostavio dokumentaciju o zarazi petorice igrača, tri dana kasnije stigla je potvrda o zarazi još sedmorice nogometaša te osam članova stručnog stožera, a s obzirom na propisano vrijeme izolacije za oboljele, Hajduk ne može igrati spomenutu utakmicu, piše 24 sata.

– Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. siječnja 2021. godine, kojom je dano ovlaštenje povjereniku natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da se u nekom klubu HT Prve lige potvrdi zaraza kod najmanje petorice igrača, neophodno je donijeti odluku o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno – stoji u obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige, Josipa Breznog.

Tako će ‘modri’ dobiti tjedan dana odmora između utakmica šesnaestine finala Europske lige protiv ruskog Krasnodara, dok će Hajduk morati pričekati razvoj situacije za daljnje postupanje. A morat će ‘bili’ i nadoknađivati neodigrane susrete protiv Slaven Belupa i Dinama te moguće i još ponekog protivnika, prenosi 24 sata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime