Tijekom današnjeg dana pozitivan nalaz na koronavirus dobio je načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković, izvijestili su iz te županije, piše N1.

Simptome je osjetio u srijedu tijekom jutra te zbog preventivnih razloga nije išao na radno mjesto, već je posao radio od kuće. Želeći biti maksimalno odgovoran naručio se na testiranje koje je provedeno tijekom današnjeg dana, a koje je pokazalo pozitivan nalaz na covid-19.

Epidemiolozi trenutno utvrđuju njegove kontakte i kretanja, a izolaciju će provesti na kućnoj adresi u Zemuniku Gornjem.

– Osjećam se dobro. Simptome, odnosno temperaturu, imao sam samo jedan dan. Već danas se osjećam puno bolje, ali se pokazalo dobrom odlukom da se idem testirati. Koliko budem mogao, posao ću odrađivati od kuće, a sve ostale stvari prema dogovoru s članovima županijskog Stožera civilne zaštite – poručio je Šime Vicković.

Načelnik Stožera moli sve predstavnike medija koji su bili u utorak na press konferenciji u Domu županije, a bili su na manjoj udaljenosti od 1,5 metar od njega dok je davao izjavu da se, za svaki slučaj, iako je bio na otvorenom prostoru, jave epidemiolozima na broj 099/5282072.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime