Kopić: “Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu i zaslužili prolazak u finale”

"Sretni smo što smo došli do finala"

Trener Bijelih Željko Kopić nakon utakmice s Lokomotivom bio je vidno zadovoljan. Njegova momčad je prošla u finale Kupa.


– Prije svega mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu i zaslužili prolazak u finale. a Lokomotivi čestirtam na fer borbi. Imali smo veliki broj prilika, dobro smo igrali, kontrolirali smo igru, nismo im dozvolili previše tranzicija. S taktičkog, kondicijskog i psihološkog aspekta mogu biti zadovoljan. – rekao je Kopić.

Tijekom produžetaka nije se puno riskiralo.

– Želiš zabiti gol, ali paziš iza da ne bi iskompromitrao sve dobro što si napravio. Vjerovao sam da preko kvalitete, mirnoće i našeg vratara možemo proći dalje i jedanaestercima. – kazao je.

Otkrio je kako je on odredio izvođače jedanaesteraca.

– Imam običaj da uvijek ja kažem igrače koji će izvesti jedanaesterce. – otkriva Kopić.Na pitanje o očekivanjima trofeja kazao je:

– Sretni smo što smo došli do finala, imamo vremena da se pripremimo, ozlijeđene igrače dovedemo u optimalno stanje i u Vinkovcima uzmemo trofej.Prokomentirao je i nedosuđeni penal za Bijele.

– To ide u kontekst stabilnosti ekipe, nastavili smo svoju igru. a jednako tako i kad smo primili gol. Ekipa je pokazala stabilnost i odlučnost da prođemo dalje. – zaključio je Kopić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0