– Milanović je krenuo sigurnije, ali već nakon petnaeste minute je počeo lagano gubiti živce i pokazivati nervozu što nije televizično. Ona se neverbalno bolje drži, iako je na početku pokazivala blagu tremu. Grabar Kitarović je bespotrebno komentirala učinke Sanaderove Vlade, što je Milanović vješto iskoristio u kontekstu današnje presude. Dio rasprave u kojoj su se Zoran Milanović i aktualna predsjednica zapleli u pojašnjenja kretanja udjela općeg duga države u BDP-u nije nimalo televizičan. Birač koji nije ekonomske struke nije puno dobio od toga, kao ni od Milanovićeve kratke lekcije o vrstama riječi u hrvatskom jeziku- komentira Skoko.

A oglasila se i Jadranaka Kosor svom Twitter profilu, prenosi Večernji list.

– Veli kandidatkinja da je jedna od najboljih hrvatskih vlada bila ona koju je vodila višestruko osuđena osoba. Eto.3 KOMENTARI

  1. Za funkciju presjednika RH treba birati najbolje,ali ovo sto je bilo sinoc ,samo.pokazuje kakvo je drustvo u kojem zivimo.Onaj tko Kolindu kandidira za presjednicu pokazuje koliko je ekipa čiji je kandidat drzi do te funkcije.Za nju je pravi posao da otvori slasticarnu i pravi kolace.Milanovic ju je prevazisao za pet klasa ,njegov problem je sto ce pojes sam sebe.

  2. Jadranka KOSOR!! osoba koja je uvela Hrvatskim građanima PLJAČKAŠKE AGENCIJE..npr.. EOS-MATRIX..osoba koja je priuštila Hrvatskim Braniteljima 1992 godine samo jedan bod za ratište. jer nije bilo rata!1 Nije.. tko je ginuo u Bosanskoj Posavini?? Zašto je onda POKOJNI TIGAR ostavio svoje noge tamo??? I kasnije umro!! To je Jadranka Kosor!!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime