Gotovo dva i pol sata trajalo je sučeljavanje aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na RTL-u koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora dobio najviše glasova.

Donosimo vam i prve izjave nakon sučeljavanja. Oboje poručuju: Birači će procijeniti kakvi smo bili.

– Dobro, korektno je bilo. Nadam se da nisam bio pregrub. Moraš se boriti za istinu. Zadovoljan sam organizacijom – rekao je Milanović. Na pitanje je li iz njegovog stožera stigla zamolba da se prekine debata, Milanović je rekao da ne zna.

Kolinda: Bilo je žustro

– Ne mogu odmah sad procijeniti kako je bilo, trebam prespavati noć, porazmisliti… Svakako je bilo žustro i vidjet ćemo. Ne mogu procijeniti zaista, moram razmisliti, na svakom nastupu činim najbolje što je u mojoj moći, a onda ostavljma drugima da procijene. Sad će procijeniti birači – rekla je Kolinda, piše Index.3 KOMENTARI

  1. Nevjerojatno kolika je snaga ovih jugo komunistickih nostalgicara da se jos i danas bore protiv Hrvatskog naroda i Katolicke crkve.Na svakom mjestu omalovazavaju one koji postuju tradiciju i vjeruju u Boga i Katolicku crkvu.Mozete li zamisliti kako su se ponasali za vrijeme jugoslavije kad su imali apsolutnu moc i vlast.Tko god je isao u crkvu i primio crkvene sakramente bio je građanin drugog reda i svugdje šikaniran.Danas ti komunisticki trolovi jos uvijek bi provodili represiju nad Hrvatskim narodom i da se kojim slucajem dogodi 1945 sve bi nas pobili kao i tada.Komunizam je najgora zaraza i zlocin na svijetu i tu nema lijeka.Jedan od glavnih nosilaca je Milanovic koji Hrvatsku drzavu naziva slucajnom drzavom a za tu drzavu u domovinskom ratu je dalo zivot preko 20 000 boraca.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime