Devet osoba zarazilo se na rođendanskoj zabavi Tomislava Madžara, savjetnika bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Madžar je ravnatelj zdravstvene ustanove “Vaš pregled” koja se oglasila službenim priopćenjem te potvrdila da su svi odjeli privremeno obustavili rad te da su svi djelatnici u samoizolaciji do podvrgavanja testovima.

Rođendanska zabava bila je u prostorijama zdravstvene ustanove. Kako piše Jutarnji list, epidemiolozi su imali pune ruke posla jer su navodno prešućeni neki kontakti, odnosno nisu odmah bile poznate sve osobe koje su se zatekle na zabavi, a trebale su u samoizolaciju.

Madžar sve negirao

Madžar je negirao sve navedeno.

“Nije istina da sam prešutio ijedan kontakt. Bolest sam razvio u četvrtak, a prema uputama epidemiologa dao sam kontakte koje sam imao 48 sati ranije od dijagnoze. Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi to moglo biti povezano s događajem od subote”, kazao je pa dodao da nije bilo nikakve posebne zabave, nego je to bila obična radna subota u kojoj se poslije posla okupilo nekoliko ljudi te došlo još njih nekoliko izvana.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime