Kolakušić: Podržavam prosvjetare u zahtjevima

- Živimo na dug i kredit, to moramo zaustaviti - upozorio je kandidat za predsjernika Republike.


Kandidat za predsjednika Republike Mislav Kolakušić predao je u petak 15.000 potpisa Državnom izbornom povjerenstvu za svoju kandidaturu istaknuvši kako apsolutno podržava prosvjetare u njihovim zahtjevima.


– Prikupili smo 15.000 potpisa i, prema onome što smo mogli vidjeti na terenu, samo četiri kandidata su realno mogla prikupiti potpise -rekao je Kolakušić novinarima nakon predaje potpisa.

Sumnja u ispravnost svih 70.000 potpisa koje je predao Zoran Milanović, jer smatra “potpuno nemogućim” da bi Radimir Čačić i njegova stranka skupili sedam tisuća potpisa. “To prelazi u sferu znanstvene fantastike”, kazao je Kolakušić.

Tvrdi da od svih kandidata samo HDZ-ov, SDP-ov, Miroslav Škoro i on prikupljaju potpise u običajenom ritmu dok drugi “nisu po danu skupili ni pet potpisa”.

Na novinarski upit podržava li štrajk obrazovnih sindikata, Kolakušić je rekao da se naša zemlja nalazi u bankrotu jer naš ukupni prihod od PDV-a iznosi samo 55 milijardi kuna, a “rupa za umirovljenike” je 20 milijardi kuna, 25 milijardi za javne službe te 30 milijardi kuna moramo godišnje dati samo za otplatu starih dugova.

Drži kako Hrvatska nema dovoljno novca za plaće, ali ni za nove automobile.

– Živimo na dug i kredit, to moramo zaustaviti – upozorio je Mislav Kolakušić.

Smatra da su neravnopravnost i nejednakost u zemlji upravo ono što muči učitelje.

Istaknuvši kako apsolutno podržava prosvjetare u njihovu zahtjevu za jednakošću i poštovanjem njihova radnog mjesta i posla kojeg obavljaju, rekao je da apsolutno podržava i akcije građana koje su usmjerene na razvijanje demokratskog društva.

– U miru i tišini mi smo 25 godina opljačkani, vrijeme je da tome stanemo na kraj – poručio je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime