Koeman otišao prije pitanja domaćih novinara, Carrillo potvrdio da je bilo suza jer je Hajduk danas nadigrao Everton

Evo što su treneri rekli nakon utakmice

Hajduk je u drugoj utakmici s engleskim Evertonom odigrao 1-1 te se oprostio od Europe. Usprkos vodstvu i junačkoj igri, nekoliko je grešaka presudilo ispadanju. Nakon susreta treneri su ponudili svoje viđenje situacije. Novinarima se prvi obratio Evertonom strateg Ronald Koeman.


-Nemam druge riječi za naš gol osim – nevjerojatno. Već sad imamo gol sezone. U prvom poluvremenu smo radili na tome da momčad bude komapktna, ali mislim da smo kontrolirali igru. Nismo stvorili mnogo prilika, Hajdukov gol nam je otežao situaciju, a i uz atmosferu na stadionu bilo je teško, ali bitno je da smo imali kontrolu i bili bolja momčad.

Na pitanje o mladim igračima i prinovama u svojoj momčadi rekao je:

-Ova je utakmica bila velik test za mlade igrače, pogotovo kad izgubiš loptu, skriviš penal… Stariji igrači su im pomagali i olakšavali situaciju. Bitno je da smo bili bolji u obje utakmice. Drago nam je što su naši navijači bili uz nas.

Trener Joan Carrillo rekao je sljedeće:

-Nisam zadovoljan. Prije svega bih zahvalio našim navijačima, ali razočaran sam rezultatom.


Na pitanje o promašenom penalu odgovorio je:

-Što se tiče cijele nesretne sitaucije oko penala, dogovor u našoj svlačionici da je puca onaj koji se najbolje osjeća. Ne određujemo unaprijed tko puca i ne planiramo to raditi ni ubuduće. Odnosi među igračima su odlični i oni su sposobni dogovoriti se. Ovaj put je ispalo tako kako je. Gol koji su oni zabili bio je akcija s puno sreće, vidi se zašto Sigurdsson košta koliko košta. Mi smo se nakon toga gola čak i podigli, izborili penal… Može se reći da danas jednostavno nismo imali sreće.Novinari su istaknuli da je Hajduk odlično izgledao veći dio utakmice, na što je Carrillo komentirao:

-Naša je igra bila pozitivna, parirali smo Evertonu i trebali smo pobijediti. Englezi imaju lijepu publiku, ali oni nisu doživjeli ovo što mi imamo. Žao mi je što nismo uspjeli. Nastavljamo putem kojim ćemo stvarati ekipu. Ovaj put nismo imali sreće.

Osvrnuo se i na svoju odgovornost za Hajdukove rezultate.

-Imamo određene ciljeve. Ako se ne ostvare, ja odgovoram i ako kažu da ja nisam ispunio što se od mene traži, ja odlazim. Mislim samo na ekipu i na to da trebamo dalje raditi. Drago mi je što osjećam da se u mene vjeruje, ali želim ostvariti ciljeve iz svoga ugovora.

Kapetan Nižić u suzama je izišao s terena, uz zagrljaj predsjednika Kosa. Hajdukov je strateg i to komentirao:

-Mnogo nas je plakalo i teško proživljavalo poraz. Igrali smo protiv jače ekipe, nadigrali ih, a izgubili.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0