KOBNA BRZINA Motorom sletio s ceste, zadobio teške i po život opasne ozljede

Nije imao dozvolu za upravljanje

U prometnoj nesreći od 21. lipnja oko 13.30 sati u Šibeniku 45-godišnji vozač motocikla je zadobio teške i po život opasne ozljede, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.


Očevidom je utvrđeno da je 45-godišnji vozač, prije stjecanja prava na samostalno upravljanje, upravljao motociklom BMW, splitskih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D-33 (tunel Dumbočica-Brodarica), ulaskom u desni nepregledni zavoj zbog neprilagođene brzine kretanja motocikla osobinama ceste, vidljivosti i preglednosti, izgubio je nadzor nad upravljačem motocikla i izašao izvan kolnika, gdje udara u metalnu zaštitnu ogradu i prometni znak  nakon čega biva odbačen s motocikla na površinu ispod razine kolnika za oko 25 metara, gdje tijelom udara u visoko raslinje i  zaustavlja, a motocikl nastavlja kretanje dalje i udara u metalnu zaštitnu ogradu, od koje se odbija i zaustavlja prometnoj traci.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača će biti podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda Šibeniku, zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime