KLUB ZONA POZIVA Oslobodi kreativnost na radionici ilustracije

Rezervirajte mjesta na vrijeme


Na web stranici klubzona.net otvorene su rezervacije mjesta za sudjelovanje na besplatnoj radionici ilustracije koja će se u Klubu Zona održavati u dvosatnim terminima od ponedjeljka do subote, od 18. do 23. studenog, od 19:30.


– Sudionici višednevne radionice upoznat će se s mogućnostima ilustracije i dobiti priliku oslobodit svoju kreativnost. Samostalno i u grupi kreirat će radove za koje će inspiraciju crpiti iz kratkih diskusija o Domu mladih pa će crtanje biti zanimljiv zadatak i za početnike i za sudionike koji već imaju neko crtačko iskustvo – najavljuje voditelj radionice, Ivan Svaguša, akademski slikar koji je već vodio brojne umjetničke radionice.

Klub Zona je tijekom studenog pripremio i druga događanja.

U srijedu, 13. studenog u 20 sati očekuje vas izložba Ivone Maglica, predavanje na temu ‘Informatička pismenost i digitalna trgovina’ bit će u utorak, 19.studenog u 18 sati,
Šahovsko popodne je u subotu 23. studenog, od 18 do 20 sati, a večer modernih društvenih igara: Ajmo se isti dan, od 20 sati do ponoći. Izložba Ivane Miolin otvara se u ponedjeljak, 25. studenog, u 18 sati, tribina pod nazivom ‘Ponovna upotreba predmeta’ je u utorak, 26. studenog, u 18 sati, a radionica izrade metalnog nakita održava se 27. i 28. studenog, od 17 do 20 sati.

Više informacija dostupno je na klubzona.net

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime