Nakon osam besprijekornih i adrenalinskih utrka, klub avanturističkih sportova Cetina Adventure organizira i devetu Cetina Adventure Race!

Ove godine 8. lipnja, pod okriljem misterije, s tajnom lokacijom starta, izgleda staze i rasporeda kontrolnih točaka, još jednom će testirati granice tjelesne i mentalne izdržljivosti natjecatelja.

Utrka se sastoji od triju disciplina: trekking, kajaking i mountain bike, uz dodatne zadatke koje će kao bonus izazov biti postavljeni natjecateljima na putu do cilja. Ljepote krajolika Dalmatinske zagore pokazat će i svoju zahtjevnu stranu, ali će svaki napor bogato nagraditi: kanjoni, strme brdske staze, pitomi šumski proplanci, pritoci i jezera Cetine u svakom slučaju oduzimaju dah.

Staza je duga od 100 do 120 kilometara, mogu sudjelovati muški, ženski i miješani timovi, a vremensko ograničenje za dovršetak utrke je 14 sati. Start utrke je u 7:00 sati (od 5:30 do 6:30 je predaja opreme na startu), a tehnički sastanak održat će se dan prije same utrke od 17:00 do 19:00 sati (u sastanak je uključeno i preuzimanje startnih paketa). Lokacija održavanja će biti naknadno poslana svim natjecateljima.

Organizatori mole sve timove da se pridržavaju strogih pravila vremena održavanja tehničkoga sastanka i predaje opreme jer u suprotnom neće biti u mogućnosti nastupiti na utrci. Prijave se vrše na stotinka.hr. Za sve dodatne informacije možete se javiti direktoru utrke „Cetina Adventure Race 9“ na broj mobitela +385 (0) 95 723 3921 (Boris Erceg) ili na e – mail cetinaadventure@gmail.com.

Za one manje željne ekstremnih pustolovina u divljini prirode, a više urbane, zabavne dinamike, klub avanturističkih sportova „Cetina Adventure“ organizira i Gradski izazov „Cetina Adventure“ na kojem sudjeluju i cijele obitelji, nema dobnog ograničenja.
Izazov je osmišljen na način da uz pomoć karte i uputa sudionici trebaju pronaći zadane točke po gradu Sinju. Može se otrčati za 30 minuta, a može se i prehodati obiteljski s djecom, u ograničenom vremenu od 2 sata. Svi su pozvani da se zabave i bolje upoznaju grad Alke i Čudotvorne Gospe Sinjske.Za sve dodatne informacije možete se javiti tajnici kluba (Ankica Župić) na broj mobitela +385 (0) 99 232 4637 ili porukom na našoj facebook stranici Cetina Adventure.

Evo kako je izgledao prvi Gradski Izazov organiziran 2013. godine:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime