Spartankov show za dječje rođendane sastoji se od pet djelova.

U prvom dijelu klaun maksimalno nasmijava djecu i poziva ih jednog po jednog da sudjeluju kao asistenti. Tada se svi jako puno smiju jer Spartanko samo izvodi brzinski foru za forom uz pomoć svojih asistenata djece. Zatim kreću igre s padobranom, lovice pa trikovi. Tako su djeca cijelo vrijeme uključena sa srcem u svaku igru i smiju se od početka do kraja.

Zatim kreće set koreografija pa Spartanko uz razne gegove u pravom trenutku krene i s modeliranjem balona, iako dobar dio ponese i unaprijed pripremljen da ne gubi vrijeme. Glavni zadatak Spartanka je izvući što više osmijeha kod djece za vrijeme trajanja showa. Baš radi toga svaki dan je u potrazi za novom opremom kako bi na svakom idućem rođendanu bio još smiješniji, kreativniji i interaktivniji. Ništa nije bolje od osjećaja kad se tek prvi put pojavi i kad ga slavljenik ugleda. Taj prvi susret ostavi snažan dojam ne samo na slavljenika, nego i na svako dijete.

Za vrijeme showa se sve ostale želje ispune po pitanju potrebe za igrom, kretanjem, animacijom, zabavom itd. Klaun Spartanko dostupan je od ponedjeljka do nedjelje do kraja osmog mjeseca. Na jesen će Spartanko imati drugi raspored jer trenira djecu u Sportskoj akademiji Sparta te se nada da će mu se djeca s kojima je slavio cijelo ljeto priključiti i na sportskim treninzima u novoj sezoni.

Sve informacije o Spartankovom programu i terminima možete dobiti na 0915152072.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime