Klapa Rišpet i album ‘Šta mi ljube oćeš kazat’ nominirani za Porin!

Saznavši da su nominirani, članovi klape Rišpet, od srca su se zahvalili svima koji su ih podržali, te svim svojim nominiranim kolegama uputili čestitke

Klapa Rišpet i njihov album ‘Šta mi ljube oćeš kazat’ nominirani su za prestižnu nagradu Porin.


– Biti nominiran za tako prestižnu nagradu kao što je Porin, već je na neki način nagrada sama po sebi. Naime, ulazak u krug izabranih u kategoriji za ‘Najbolji album zabavne glazbe’ potvrda je, neizostavno izvođaču, ali i svima onima koji su radili na čitavom projektu da su napravili pravu stvar. Tako je ovaj, zasigurno zasluženi, ulazak u spomenutu kategoriju ostvarila i klapa Rišpet sa svojim albumom ‘Šta mi ljube oćeš kazat’ itekako opravdan. Jer, osim što je ovo svakako veliki pokazatelj kako se sav uloženi trud isplatio, također ova činjenica pokazuje ostvarenu zapaženost kod struke, koja ima svoju težinu, a bez koje ovo nije moguće – kazuju zadovoljno iz Klape Rišpet te nastavljaju:

No, do svega ovoga ne bi došlo da svemu nije prethodila vjera u ono što je uslijedilo radom i angažmanom, kao i zahvalnost za ono što je dano za talent da bi se uopće moglo ostvariti ovako nešto. Saznavši da su nominirani, članovi klape Rišpet, od srca su se zahvalili svima koji su ih podržali, te svim svojim nominiranim kolegama uputili čestitke.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime