KLADIONICE PROGNOZIRAJU Hrvatska četvrti favorit za zlato! Iza nas nalaze se čak i Francuzi

Favoriti za osvajanje Svjetskog prvenstva su Danci, unatoč Euru prije godinu dana koje je za njih bilo "za zaborav". Slijede Norvežani pa 'krvnici' Hrvatske iz finala Eura - Španjolci


Hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Egiptu četvrti je favorit natjecanja, bar tako kladionice tvrde, pišu 24 sata.


Najveći favoriti za naslov su aktualni prvaci Danci na koje je tečaj 4,00, a kladionice im vjeruju bez obzira na ‘kolaps’ na Europskom prvenstvu prije godinu dana kada su ispali već u prvom krugu. Bili su treći u skupini, iza Mađarske i Islanda.

Odmah iza Danaca su Norvežani za koje ne bi bilo nikakvo čudo da iz Egipta odu s trofejem svjetskog prvaka. Tečaj na Norvešku je 4,50.

Ispred nas na listi favorita za osvajanje naslova smjestili su se i naši krvnici iz finala Eura – Španjolci (5,00).

Na naše je ‘kauboje’ tečaj 6,00, a blizu su nam i Francuzi (6,50) koji su inače u očajnoj formi, ali cijela rukometna javnost, a najviše Hrvati, znaju da su Francuzi, “Francuzi” i da ih se nikako ne smije otpisati uoči početka natjecanja.

Ništa veći neće biti niti na pobjedu protiv slabašne Angole, dok bi protiv Katara to ipak moglo malo porasti.U slučaju prolaska prve grupe (što ne bi nikako trebalo doći pod upitnik), križat ćemo se s grupom u kojoj su Danska, Argentina, Bahrein i Demokratska Republika Kongo.

Bez obzira na poštovanje prema drugim reprezentacijama i svemu ostalome, sve manje od polufinala za Hrvatsku bi bila ‘katastrofa’.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime