KK Split čeka rezultate testiranja na Covid 19

Bliži se polako finiš sezone, Split ima važne utakmice na dvije fronte. Jedan se zove ABA liga i tu se splitska ekipa bori za ostanak, druga je domaće prvenstvo ili HT premijer liga u kojoj bi momčad s Gripa željela trofej

Košarkaši Splita su u samoizolaciji od 25. ožujka ove godine, dakle punih 13 dana. Vrijeme je to kada momčad ne može skupno trenirati, tek individualno prema trenerovim uputama. A baš nekako dobro krenulo Žutima, novi trener Mile Karakaš unio je novu svježinu u momčad, da više prilike mladima i konkretnije koristio roster.
Bliži se polako finiš sezone, Split ima važne utakmice na dvije fronte. Jedan se zove ABA liga i tu se splitska ekipa bori za ostanak, druga je domaće prvenstvo ili HT premijer liga u kojoj bi momčad s Gripa željela trofej. Jednu su priliku prokockali u finalu kupa protiv Zadra, ono finale u Omišu kada je jedna minuta “black outa” bila dovoljna da voda ode na mlin Zadrana. Glavom je tada platio trener Ivica Skelin.
Sutra je za Split nova runda testiranja na Covid 19 koja će dati, ili neće dati dozvolu za nastavak treniranja i nastavak igranja. Prema rasporedu dvije utakmice se igraju doma, prva protiv Hermes Analitike u četvrtak, te protiv Borca iz Čačka u subotu. U ABA ligi svaka je pobjeda itekako važna jer znači ostanak, baš bi nezgodno bilo da Split sklizne u neatraktivnu drugu ABA ligu. Ipak je to kvaliteta koja je daleko ispod ovih klubova u konkurenciji u kojoj sada igraju Žuti.
Na drugoj strani igra se treći krug domaćeg prvenstva, i opet sve osim naslova prvaka bio bi rezultat bez šušta i gušta. Korona je izneredila momčad, igra se pa se ne igra, pa se igra. Samo da je sezonu izgurati do kraja, pa makar i uzeli trofej zvan – prvenstvo.
Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime