KERUMOV SPEKTAKL U ROGOZNICI Članovi s liste zagrljeni pjevaju “Dalmatinac sam”

Nije nedostajalo pića ni domaće spize

Željko Kerum danas je u šibenskoj Rogoznici u hotelu Perla predstavio listu i program svoje Hrvatske građanske stranke.


HGS je za nadolazeće parlamentarne izbore, na kojima će se natjecati u IX. i X. izbornoj jedinci, programski zacrtao nekoliko najvažnijih ciljeva i to redom: decentralizacija Hrvatske, poljoprivredna proizvodnja tj. hitno uređenje dalmatinskih polja – Petrovo polje, Sinjsko polje i Imotsko i doline Neretve, prometna infrastruktura (javni radovi, uređenje cesta, rješavanje prometnih gužvi na ulazu i izlazu iz Splita, novi priključak na autoput) te dovođenje Ministarstva turizma u Split.

Nakon predstavljanja liste u Perli je zavladala prava vesela atmosfera. HGS-ovci su zagrljeni zapjevali “Dalmatinac sam”, vjerojatno najveći hit Mladena Grdovića koji se na HGS-ovoj listi za X. izbornu jedinicu nalazi na visokom drugom mjestu, no Rogoznicu danas nije pohodio.

U X. izbornoj jednici na prvom mjestu izborne liste HGS-a je Željko Kerum, na drugom mjestu Mladen Grdović, na trećem Igor Stanišić, slijede Saša Horvat, Saša Franjkić, Davor Grčić, Ante Obad, Jure Bučević, Miranda Ivanišević Dvornik, Lidija Bekavac, Ivana Serdarević, Dijana Livaja, Natalija Režić, na zadnjem mjestu nezaobilazna Kerumova sestra Nevenka Bečić.


 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime