KERUM OPLEO PO MAMIĆU NAKON KANDIDATURE: “Evo ga Mesija, Spasitelj… svi koji ga znaju, znaju da kod njega molitva ne pomaže”

"Znam njegove vrline i mane. Njegova odluka o kandidaturi me jako iznenadila, a još više su me iznenadile njegove izjave", kaže Kerum


Tomislav Mamić jučer je obznanio da ulazi u utrku za gradonačelnika Splita. Najveći domaći poslodavac i vlasnik daleko najjače kompanije u Dalmaciji – Tommy, vjerojatno je svojom kandidaturom pomrsio “račune” mnogima.


POTVRĐENO Tomislav Mamić će se kandidirati za gradonačelnika Splita!

Na tu temu oglasio se bivši gradonačelnik Splita i aktualni pretendent na tu funkciju, Željko Kerum.

ANKETA Tomislav Mamić ide u utrku za poteštata, što mislite o tome?“Tomu Mamića poznajem skoro trideset godina. Puno smo poslova odradili i mnoge zore dočekali s našim prijateljima, ustvari mogu reći da ga znam sto posto.

Znam njegove vrline i mane. Njegova odluka o kandidaturi me jako iznenadila, a još više su me iznenadile njegove izjave. Navest ću nekoliko izjava.‘Okupit ću ugledne ljude’ – znamo da su u dosadašnjim izborima često spominjani uglednici, fetivi, kulturni itd., a u stvari to su bili neuspjeli eksperimenti. Dalje – Tomo traži da Slobodna napravi anketu gdje će ti uglednici, odnosno eksperimenti pričati hvalospjeve jedan o drugom i predložiti sami sebe građanima, a da građani kao njih predlože medijima, a mediji će to sve prenijeti biračima.

Koji strašan trik, čudno mi je da je Tomo na to pristao. Vjerojatno mu je to “lumen” Gudić predložio, jer samo on piše o njemu.

Dalje Tomo kaže da ne želi moć, da neće rješavat svoje probleme. Idealan intervju, idealan kandidat. Evo ga Mesija, Spasitelj, tako misli većina čitatelja, a svi znamo da idealno ne postoji. Postoji samo jedan Stvoritelj neba i zemlje i jedan Spasitelj koji uslišuje naše molitve. Tomo Mamić se u ovom intervju predstavio krivo, svi koji ga znaju, znaju da kod njega molitva ne pomaže…” komentirao je jutros Kerum.

Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
34
Hagić
3
Hmmm
5
Plač
3
Grrr
8
Molim?
4

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime