Kerum o sociologu Laliću: “Licemjeri poput njega jučer su trčali za mnom”

Nije ga štedio...


Željko Kerum pročitao je intervju sociologa Dražena Lalića koji je dao za Slobodnu Dalmaciju i komentirao ga na Facebooku. Kaže da ga je pročitao od naslova do kraja, te da Lalić ne zna što piše.


– Pročitao sam intervju od sociologa Lalića, od naslova pa do kraja teksta… Ne zna šta piše, nadrobio je svega i svašta. Nerazumljiv tekst, pravi se pametan, a ne zna tko mu glavu nosi, ali ima prostor u medijima. Sjećam se kako je banio u moju kuću u Rogoznici sa bricom Mladenom, naravno nepozvan, jer takvog “lika” ne bih nikad zvao, ali zbog materinog odgoja sam bio gostoljubiv, jer u mojoj kući je oduvijek bilo tako i ja se začudio, otkud sad Lalić ovdje, jer mi nemamo ništa zajedničko. Počastim ih pršutom i sirom, pitam “kojim dobrom ste došli”, a on govori meni: “došao sam k tebi da vidimo što ćemo sa Hajdukom. Ovako više ne ide, moramo se riješiti Našeg Hajduka”, a ja ga gledam i ne mogu virovat da je doša u moju kuću i da me hoće uvalit u svoje prljave špekulantske igre. Eto to je taj ugledni, ne sociolog nego sociopat, koji svojim pisanjem maltretira čitatelje. Loši i licemjerni ljudi, bez obraza, poput njega i svih ostalih koji me sada prozivaju su do jučer trčali za mnom dodvoravajući mi se, a sada me prozivaju?” napisao je Kerum.

Pročitao sam intervju od sociologa Lalića, od naslova pa do kraja teksta… Ne zna šta piše, nadrobio je svega i svašta….

Objavljuje Željko KerumSrijeda, 3. veljače 2021.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
17
Haha
8
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
6
Molim?
31 KOMENTAR

  1. Kad ćeš vratit pare koje su bile namijenjene za Karepovac? Nikad, triba još izvuć iz grada kako bi sebi uredija šta triba, kao i Zapadnu obalu (isključivo radi osobnog interesa, misleći da će proradit Marjan). Odličan si igrač, svaka čast, ovce bleje u tvoju korist. Šta ima veze da je uzeja za se’, nešto je napravija i za grad.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime