Kek: Hajduk je počeo raditi kvalitetno, vidi se neka uzlazna linija u svim segmentima

"Livaja je igrač koji gardom, karakterom, te kvalitetom radi prevagu. Za Hajduk je to sjajna stvar"

Bivši trener Rijeke, nesuđeni strateg Dinama i aktualni izbornik slovenske reprezentacije Matjaž Kek, u razgovoru za Sportske Novosti, kojeg u cijelosti možete pročitati ovdje, osvrnuo se i na Hajduk, te na Goricu.


– Imao sam prilike s Rijekom igrati protiv AEK-a u Europi kad je tamo bio Livaja. To je igrač koji gardom, karakterom, te kvalitetom radi prevagu. Za Hajduk je sjajna stvar što ga je doveo u momčad. U Hajduku se, rekao bih, vidi neka uzlazna linija u svim segmentima kluba. Od predsjednika, sportskog direktora, trenera…

Igrači koji su došli su dobri. Hajduk je počeo raditi kvalitetno. Bilo bi jako dobro za njih da se uključe u borbu za Europu, iako su oni već tu, minimalno zaostaju za Rijekom. Hajduk pripada vrhu hrvatskog nogometa, a počeo se konsolidirati.

Tramezzani radi dobar posao, dobio je dva puta zaredom Rijeku na Rujevici, dugo su to čekali i to je sigurno veliki zamah. Da, da ne zaboravim i Goricu, ne bi bilo korektno, oni u miru rade odlično. Super su i racionalno vođeni, s puno pozitivnog razmišljanja- kazao je Kek.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime