Kći Billa Gatesa se cijepila: “Nažalost, nije mi u mozak ugradilo mog genijalnog oca”

Cijepljenjem se pohvalila na društvenim mrežama uz fotografiju


Jennifer Gates, kći Billa Gatesa, cijepila se protiv koronavirusa.


Cijepljenjem se pohvalila na društvenim mrežama uz fotografiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Gates (@jenniferkgates)“Prošlo je više od godinu dana od pojave SarsCoV2. Sada imamo više rješenja, uključujući imunizaciju, koja mogu štititi pojedince i zajednice. Privilegij mi je bio primiti prvu dozu mRNA kako bih naučila svoje stanice da uspostave zaštitni imunološki odgovor na ovaj virus”, napisala je ova 24-godišnja studentica medicine, prenosi Index.

“Kao studentica medicine i buduća liječnica, zahvalna sam što će mi cjepivo pružiti zaštitu i sigurnost. Pozvala bih sve da pročitaju više o tome i da ozbiljno razmotre tu opciju za sebe i svoje obitelji kad im ta opcija bude ponuđena. Što se više ljudi cijepi, to će naše zajednice biti sigurnije”, objasnila je Jennifer te izrazila zahvalnost liječnicima i zdravstvenim djelatnicima koji neumorno rade tijekom pandemije.Naglasila je da će i dalje nastaviti nositi masku, i nakon što primi drugu dozu cjepiva te pozvala sve one kojima nije jasno zašto da joj se obrate kako bi ih uputila na informativne izvore.

Objavu je zaključila šalom na račun teorija zavjera.

“Nažalost, cjepivo mi nije usadilo mog genijalnog oca u mozak. Kad bi barem mRNA imala tu moć”, zaključila je, piše Index.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime