KATA DIZALICA U “Zvijezde” stiže žena koja radi na dizalici, a u karijeri joj pomaže Vuco!

Više od jednog desetljeća radila je kao čistačica u Škveru, a onda je odlučila završiti tečaj za dizaličara i tako postala jedina kvalificirana dizaličarka u Hrvatskoj

Započela je potraga za novom ljetnom glazbenom senzacijom! U novu sezonu RTL-ova showa ‘Zvijezde – ljetni hit’ prijavio se rekordan broj kandidata, ali samo najbolji od njih imat će priliku pjevati na grandioznoj pozornici pred peteročlanim žirijem.


Spektakularni nastupi, napete vokalne borbe i vrhunska zabava uz omiljeni žiri očekuju vas uskoro u samo na RTL-u. Upoznajte neke od njih!

48-godišnja Kate Barada dolazi iz Prugova kraj Splita. Više od desetljeća radila je kao čistačica u Škveru, a onda je odlučila završiti tečaj za dizaličara i tako postala jedina kvalificirana dizaličarka u Hrvatskoj! Sudjelovala je u izgradnji nekih od prepoznatljivih splitskih građevina, poput centra Mall of Split ili Hotela Bačvice, a posebno je ponosna na komplimente koje dobiva od muških kolega. Zbog svoje profesije poznata je u cijelom splitskome kraju, a prati je i nadimak ”Katica Dizalica”. Premda svoj posao ne bi mijenjala ni za što na svijetu, njezina velika ljubav je upravo glazba.

”Glavni motiv prijave u show mi je novo iskustvo, izazov. Želim da ljudi čuju kako je to kad jedna žena može pokazati svoj posao kroz pjesmu. To je moja velika želja, da zabavljam ljude s mikrofonom u ruci”, priča Kate koja spretno upravlja dizalicom i na više od 40 metara visine.

Katica se već nekoliko godina pokušava probiti na hrvatskoj estradnoj sceni, a upravo ju je ta snažna želja potaknula i da se prijavi u ‘Zvijezde’ te svima pokaže da baš ona zaslužuje dobiti vlastiti hit ovoga ljeta. Često pjeva na vjenčanjima i po restoranima, a publici se predstavila i na nekoliko glazbenih festivala u Slavoniji, Dalmaciji, ali i susjednim zemljama, pjevajući vlastite pjesme. Prošle je godine izdala i svoj album prvijenac jednostavnog naziva – ”Kraljica”. A da doista misli ozbiljno, svjedoči činjenica da joj je bliski suradnik i autor jedne od njezinih pjesama i jedan jedini Siniša Vuco.


”Nakon upoznavanja, ja sam mu predložila suradnju, on je objeručke prihvatio i napravio jako dobru pjesmu”, prisjeća se ponosna Kate, majka dvojice sinova koja u slobodno vrijeme obožava peći kolače i uživa opuštajući se uz taktove narodne glazbe.

Kakva to iznenađenja žiriju priprema svestrana Kate i čime će ih to pokušati oboriti s nogu, gledatelji će doznati uskoro – u novoj uzbudljivoj sezoni glazbenog showa Zvijezde: ljetni hit!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime