Kaštelanski osnovnoškolci prvog dana škole dobili reljefne zemljopisne karte

Gradonačelnik Denis Ivanović i njegovi suradnici obišli su kaštelanske osmoljetke, i učenicima zaželjeli uspješnu novu školsku godinu

Prvog dana nove školske godine kaštelanski učenici dobili su reljefne zemljopisne karte koje su im uručili predstavnici Grada Kaštela na čelu s gradonačelnikom Denisom Ivanovićem. Naime, gradonačelnik i njegovi suradnici obišli su kaštelanske osmoljetke, podijelili reljefne karte te nastavnicima i učenicima zaželjeli uspješnu novu školsku godinu.


– Reljefne zemljopisne karte dobili smo od Udruge ‘Biglovi azbesta’ i odlučili smo ovih  tridesetak karata podijeliti svim kaštelanskim osnovnim školama kako bi naši učenici što lakše usvajali gradivo o prirodnim ljepotama Hrvatske. Nadam se da će ove karte pomoći, kako učenicima, tako i njihovim nastavnicima. Svima želim sretnu i uspješnu novu školsku godinu, a posebno đacima koji su danas prvi put sjeli u školske klupe – kazao je gradonačelnik Ivanović.

Podsjetimo, Grad Kaštela sufinancira nabavku radnih bilježnica za najpotrebitije obitelji u iznosu od 400 tisuća kuna. U najpotrebitije obitelji ulaze obitelji s četvero i više djece, za svako dijete koje pohađa osnovnu školu, obitelji s troje djece pod uvjetom da svi troje djece pohađaju osnovnu školu te za djecu roditelja koji su korisnici zajamčene minimalne naknade, a koja pohađaju osnovnu školu.

Nabavku radnog materijala Grad sufinancira za svako to dijete po 300 kuna, a novčane potpore roditelji mogu preuzeti u gradskoj upravi u Kaštel Sućurcu do 28. rujna 2018.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime