Podijelite

Na zadovoljstvo brojnih Kaštelana i njihovih gostiju u Kaštelima će i ove godine biti organiziran “Božićni grad” -popularne kućice za čije je postavljanje gradonačelnik Denis Ivanović raspisao javni natječaj. Tijekom održavanja Božićnog grada u sklopu kojeg će se postaviti sedam kućica organiziran je bogati glazbeni program. Grad je ove godine raspisao natječaj za postavljanje sedam kućica, a cijena najma javne površine iznosi 3000 kuna. Prijaviti se mogu svi zainteresirani s registriranom ugostiteljskom djelatnošću na području Grada Kaštela.

Zahtjevi se podnose od dana objave ovog javnog poziva na službenim stranicama Grada Kaštela do 15. studenog 2017. u pisarnicu Grada Kaštela, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac IV. Kat, soba br. 2. Program “Božićni grad” trajat će u razdoblju od 02. prosinca 2017. – 06. siječnja 2018. godine.

Za razliku od prošle godine, Grad Kaštela ove je godine organizirao bogati glazbeni program koji na Brcu u Kaštel Starom započinje od 2. prosinca 2017. godine a trajat će do 6. siječnja 2018. godine, i to u vremenu od 10 do 24 sata. Uz bogatu ponudu jela i pića, za što će se pobrinuti obrtnici na štandovima popularnih kućica, Grad Kaštela organizira i raznoliki zabavni program. Uz glazbu uživo građani će se zabavljati svake subote od 20 do 24 sata, a nastupit će: Miro Boem (2.12.), Barbarosa (9.12.), Non-Stop (16.12.), Flowers (23.12.), Galaxy (30.12.) i Vox Box (6.1.2018.).

Na sam blagdan Božića na brcu će nastupiti Petar Dragojević sa svojim bendom, a u četvrtak 21. prosinca s početkom u 21 sat održat će se veliki koncert kojega će prirediti Mate Bulić sa svojim glazbenim sastavom. Sve ostale dane za dobru glazbu će se pobrinut trojica vrsnih DJ-eva, koji će glazbom držati štimung od 20 sati sve do ponoć. Na Badnjak i Staru godinu Božićni grad bit će otvoren do 18 sati.

– Ovo je druga godina zaredom da organiziramo Božićni grad, odnosno popularne kućice. S obzirom na bogati glazbeni program uvjeren sam kako će naši građani i njihovi gosti prepoznati ovu manifestaciju za koju vjerujem da će postati tradicionalni događaj u našem gradu. Atmosfera na kućicama zasigurno će biti bolja nego lani, upravo zbog bogatog glazbenog programa, a mogu najaviti kako već sada razmišljamo da se popularne kućice dogodine prošire i na druge lokacije u Kaštelima, a isto tako vjerujem kako ćemo iduće godine organizirati javni doček Nove godine na jednom od gradskih trgovan- kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

Detaljnije o načinu i uvjetima prijave, pročitajte u priloženom dokumentu.Podijelite