Aurora cantat, međunarodno zborsko natjecanje koje se proteklog vikenda održalo u Zorinom domu u Karlovcu, i ove je godine okupilo značajan broj zborova, a među njima je bila i ženska klapa Neverin koja je nastupila u dvije kategorije i ovjenčala se sa dvije zlatne nagrade.

Na natjecanju koje su organizirali Hrvatska udruga zborovođa, Gradsko kazalište Zorin dom i Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, nastupilo je 28 zborova s 31 nastupom u četiri kategorije. Nastupili su zborovi iz Hrvatske, Slovenije te predstavnici zborskog pjevanja iz Južne Koreje i Malezije. Na pozornici Zorinog doma tako je nastupilo više od 700 pjevača.
O izvedbama je odlučivao stručni žiri koji su činili Anjana Abraham iz Indije, Cool-Jae Huh iz Južne Koreje, Marek Klimeš iz Češke, Ian Lim iz Malezije te Tomislav Čekolj, Bojan Pogrmilović, Snežana Ponoš i Branko Starc iz Hrvatske.

Oni su odlučili da Grand prix natjecanja pripadne ženskom zboru Suwon iz Južne Koreje.

Neverinke su nastupile u dvije kategorije, kategoriji folklorne zborske glazbe i u kategoriji mješovite zborske glazbe i u obje kategorije osvojile zlatne nagrade.

Kaštelanke su tako na najljepši mogući način započele obilježavanje 15 godina postojanja i djelovanja svoje klape.