Kaštel Lukšić: Izvedba predstave “Kazališta potlačenih”

Više o samoj izvedbi doznat će se prije početka izvedbe jer ono što je karakteristično za ovu vrstu predstave je i aktivno sudjelovanje same publike

Dana 10.06.2017 s početkom u 19 sati u prostorijama Kulturnog centra u Kaštel Lukšiću (Pastoralni centar) polaznice radionice Teatra potlačenih predstavit će svoj uradak.
Mirna Simsig Jerkunica, Katica Piteša, Nina Roso, Ivana Zemunik, Helena Rajčić i Ana Matijević s voditeljicom Ivanom Štrljić pripremile su dvije kratke životne situacije od kojih se svaka našla u ulozi potlačenog ili tlačitelja.


S obzirom da je većina prvi put stala na daske koje život znače, odlično su se snašle.
Kroz 5 radionica, od upoznavanja različitih kazališnih tehnika do osmišljavanja improvizirane predstave došle su i do završnog dijela a to je izvedba pred publikom.

Više o samoj izvedbi doznat će se prije početka izvedbe jer ono što je karakteristično za ovu vrstu predstave je i aktivno sudjelovanje same publike.

Pridružite nam se u kulturnom centru i podržite rad polaznica koje su dale sve od sebe kako bi na kazališni način pokušale promijeniti svijet.
Ulaznice se po cijeni od 10,00 kn mogu dobiti pola sata prije početka predstave.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0