Karlovčani novi prvaci Hrvatske u baseballu, slavili protiv splitske Nade SM

Karlovčani slave titulu nakon šeste utakmice finalne serije koja je završila njihovom pobjedom

Olimpija 83 – Karlovac je novi prvak Hrvatske u baseballu. U finalnoj seriji su slavili sa 4-2 protiv splitske Nade Ship managament.


Karlovčani slave titulu nakon šeste utakmice finalne serije koja je završila njihovom pobjedom od 3-1. I ova zadnja utakmica je bila uzbudljiva, a dominirali su bacači i jedne i druge ekipe. Mendoza je za Karlovac odbacao cijelu utakmicu uz 15 direktnih izbacivanja i samo jednim primljenim bodom za koji je zaslužan Hrvoje Tadić, dok je Olić za nadu SM također odbacao cijelu utakmicu uz 12 direktnih izbacivanja i tri primljena boda. Home runove su mu udarili Gojković i Herrera koji su bili prevaga u ovoj utakmici.

Splitski sastav ima za čim žaliti jer je imao dvije velike prilike. Prvu u drugoj utakmci serije koju su trebali pobjediti, te drugu u petoj utakmici serije kada su Karlovčanima dozvolili da se vrate iz mrtvih.

Za najboljeg bacača je proglašen igrač Nade SM Andrew Jones, dok je nagrada za najboljeg udarača i MVP pripala igračima Olimpije 83 Herreri i Mendozi.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime