Povodom sjećanja na vukovarsku žrtvu jučer, 13. studenoga s Prevlake, najjužnije točke Hrvatske krenula je moto karavana, koju organiziraju udruge proistekle iz Domovinskog rata, ali i brojni članovi raznih hrvatskih moto klubova. Nakon putovanja kroz cijelu Hrvatsku, tijekom kojeg će se karavana zaustavljati na mjestima značajnima za Domovinski rat, dolazak u Vukovar predviđen je 18. studenog u 9 sati.

Kroz ovo putovanje, bajkeri će obilaziti mjesta koja su značajna za Domovinski rat: Osojnik, Čilipi, Ploče, Makarska, Trilj, Sinj i Knin. Nakon Knina kreću prema Gospiću.

U Sinju ih je danas dočekala gradonačelnica Kristina Križanac. Kod Spomen obilježja poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu u Spomen parku hrvatskih branitelja ispred zgrade Gradske uprave, gradonačelnica Sinja, sinjski bajkeri i sudionici karavane položili su vijence i zapalili svijeće. Molitvu odrješenja za sve poginule i preminule hrvatske branitelje predvodio je sinjski gvardijan fra Ante Čovo.

 1 KOMENTAR

  1. Đakić, poznati ugostiteljsko-hoteljerski stručnjak svakako vam se želio pridružiti no na ovakve performanse on ne ide bez najmanje 10000 eura plus plaćen smještaj i dnevno pola odojka.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime