Nakon što je prošlog vikenda predstavljen Spaladium Backstage, novi koncertni prostor u Spaladium areni, ovog vikenda burger pub PLan B predstavlja BackBar Plan B, svojevrsnu ekstenziju u novom prostoru sa sjeverne strane puba, a prva svirka pripada Mili Kekinu i bendu. Mile je svoj drugi solo album proširio za još desetak pjesama koje je posvetio velikim pjesnicima rocka, folka, countrya i bluesa i svom prvom autu, prvoj curi, prvom bendu, prvom uspjesima i porazima. “Ako ste spremni za mali walk down memory lane, jump in, što bi ono rekli, Bruce, Dylan, Cash i ostala bratija” – poručuje Mile.

Nakon dvije godine, dugovječna rock institucija Zabranjeno Pušenje vraća se u Split kako bi proslavili 35 godina od izlaska kultnog prvijenca „Das ist Walter“. Veliki koncert na Gripama održat će se večeras od 20 sati. Podršku im radi zagrebački punk-rockeri Mašinko.

Šumski su davne 1991. godine osnovali Kornel Šeper i Marin Juraga u želji za stvaranjem drugačije rock glazbe. Pod utjecajem cijelog niza glazbenih stilova, od afra, krauta, new wavea, avant-popa, prog-rocka pa sve do glazbe iz crtanih filmova, nastao je jedinstveni „šumski“ zvuk, a neumorna eksperimentiranja s glazbenim žanrovima razlog su zbog kojeg su Šumski jedan od omiljenih bendova hrvatske alternativne scene. Možete ih poslušati večeras u Split Circusu od 21.30 sati.

Nastavlja se ples u Judinom Drvu, ovaj put pojačani rezidentima Adriatic Social Cluba koji donose vruće i egzotične disco i house ritmove u svim oblicima. Tko želi partijat van Splita, u šibenskom Tunelu gostuje jedan od doajena njemačke i svjetske techno & house scene – Steve Bug.

“Duhovni vođa” Vuco je u subotu u klubu Zenta, a ravno iz zatvora u solinski Toxic stiže Buba Corelli te Jala Brat. Nakon 189 dana tišine, vraćaju se tulumi u Quasimodo – u subotu je na rasporedu Lollipop, r’n’b/ pop/ disco party.

Ali, to nije sve! ⇒ infozona.hr/kalendar

SPLIT

PETAK

SUBOTA

OKOLICA

PETAK

SUBOTAKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime