U susret pravom ljetnom vikendu pred nama čeka nas mnogo zanimljivih događanja, što na otvorenom, što u zatvorenom.

Šalu na stranu, vjerovatno će opet kiša koja će pomrsiti planove ekipi s KLFM radija koji su na platou Doma mladih pripremili bogat besplatni koncertni program od 18 sati u subotu, 1. lipnja. Tradicionalna manifestacija Radio Na Cesti okupit će žanrovski različite bendove kao što su Juggernaut (instrumentalni dvojac iz Splita nastao pod utjecajem brzorastuće stoner scene), Tu Za To (glazbu stvaraju na licu mjesta, a glavna odlika njihove izvedbe je rastavljanje, sastavljanje, premještanje i kombiniranje), Klinika Denisa Kataneca (mješavina noisea, psihodeličnog folka, shoegazea, popa i eksperimentalne glazbe), D.I.L.F. – novu koncertnu frakciju splitskog Discopatha koja kombinira alter disco i space rock s dva ženska vokala, živi bend i elektroniku te Porto Morto, bend iz Zagreba specifičnog glazbeno-vizualnog izraza.

Magic Sound Of Dalmatia je naziv unikatnog eventa koji će na 3 floora u primoštenskoj Aurori, također u subotu, od sumraka do zore (podne), okupiti DJ-eve, producente, promotore i kolektive koji žive i rade na potezu od Zadra do Dubrovnika te zajedno s publikom slave ples i glazbu jer to je ono što svih pokreće. Line up: Allan, Amigo, Ante Banic, Beepolar, Carnero, Champa, Chuby, ČX, Dj Jock, Dotur, Edy C., El Commando, Fabian Mateša, Flora, Foxy, Jolly Joke, Juri Paik, Jux, Kommoda, Lija, Liquid, Lushi Acilectro, Manistra, Marul, Dj Mate Kokic, PaleolitiK, Pero FullHouse aka Skeptik, Stipe, Tome R, Toni Juranović, Tyson, Zorro.

Fedde Le Grand, čovjek zbog kojeg su mnogi zavoljeli EDM i koji se na sceni uspješno drži već 15-ak godina, otvorit će još jednu ljetnu sezonu u Revelinu, Vrapci i komarci će iza ponoći ‘zujati’ u klubu Zenta – Minea & Ella najavljuju povratak u treš 90-e, indie rock trio Punčke su na posljednjoj turneji nakon koje prestaju sa svirkama..

Za one koji žele znati više - klik na link! :)

SPLIT

PETAK

SUBOTA

OKOLICA

PETAK

SUBOTAKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime