Kocka otvara svoja vrata nakon zimske pauze te je za petak pripremila prvo ovogodišnje izdanje večeri koja donosi pažljivo probrane hitove iz šest različitih žanrova (grunge, eurodisco, house, trap, r’n’b, disco) dok će u subotu nastupiti bendovi What Lies Beyond (post-hardcore) i Muballat (thrash/groove).

Quasimodo poziva na fleksanje uz trap muziku i tradicionalni dirty dancing DJ Davida HasselhoffaNesvrstani na underground party u Split Circus dok će Judino Drvo ugostiti treće po redu izdanje večeri u kojoj se pleše na hitove koji su obilježili zlatno doba house glazbe. Paolo Barbato, poznati Talijan s više od 30 godina staža na DJ sceni, nastupit će večeras u klubu Central u sklopu eventa ‘Oldies but Goldies‘.

DJ Joke, pionir pionirske večeri, praktično je glazbeno usmjerio i mlađe generacije prema ovoj neponovljivoj glazbenoj lektiri te je time sudjelovao i u kreiranju jednog dijela splitske glazbene kulture od 1999. godine u raznim varijantama na razne načine. Što je sve pripremio, možete poslušati u klubu Zenta u subotu, upad besplatan.

Za više detalja – klik na link događaja! 🙂

SPLIT

PETAK
SUBOTA

OKOLICA

PETAK

SUBOTA

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime