Prošlo je 11 godina otkad nas je napustio kralj funka, velikan hrvatske glazbene scene, Dino Dvornik. Dino je bio kao i njegove pjesme – univerzalan, nastupi su bili energični, a njegova je glazba inzistirala da oko sebe okupi vrhunske glazbenike. Neke od njih ćete imati priliku čuti u subotu u Kocki. Virtuozi koji čine ovaj bend, redom su svi višestruko nagrađivani glazbenici s pozicijama u puno etabliranih i poznatih bendova, a s Dinom su svirali u raznim vremenskim periodima, od Songkillersa do 4funka.

Split je dobio još jedan koncertni prostor! Radi se o maloj dvorani Spaladium arene (Spaladium Backstage) koja može primiti do tisuću ljudi i kao takva je idealna za live svirke, a za otvaranje u subotu su odabrani Brkovi koji garantiraju dobro poznatu “turbopunkfolkwellness i spa” zabavu.

Zagrijavanje za Brkove će odraditi legendarni zagrebački punk rock bend FNC Diverzant koji će istu večer od 21.30 sati u Split Circusu promovirati novi album “Stanica Dugave”.

Nakon posljednjeg nezaboravnog provoda u Škveru, ovog puta vrijeme je za Jameson party na trajektu! Omiljeni irski partijaner vas čeka na vezu 25 (zadnji gat; Obala kneza Domagoja) od 20 sati, a za dobru zabavu zaduženi su Diktatori i DJ Carl Maxx. Osim pop-up barber shopa, photo booth-a, gastro ponude, najavljeno je još nekoliko zanimljivih iznenađenja!

SPLIT

PETAK

SUBOTA

OKOLICA

PETAK

SUBOTAKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime