U moru već ‘isfucanih’ koncerata i DJ večeri koji se izmjenjuju svaki tjedan, ovaj vikend čak nešto novo u našem malom selu. Za početak, iz metropole se spuštaju Parni Valjak koji će u subotu u Spaladium areni održati koncert u sklopu turneje ”Runda 44” kojim slave 44 godine djelovanja na sceni te Indira (ex Colonia) koja će izvesti svoje najveće hitove u klubu Zenta.

Klub Kocka će istu večer ugostiti ljubljanski klub Tiffany u kojem LGBTQ stvaraoci razvijaju scenske nastupe i njihov performans ‘Divine Desire’ koji preispituje suvremenu građansku moralnost. Performans se referira na društveno pronicljiv i kritički nastrojen rad slikara Otta Dixa te redatelja John Watersa koji je kroz svoj rad često provocirao moralne vrijednosti američke srednje klase. Show uključuje golotinju, bljeskajuća svjetla i možda poneko nekorektno mišljenje.

Ljubitelji Johna Mayera će doći na svoje u Split Circusu gdje gostuje TRY! – John Mayer Tribute, trio glazbenika s velikim iskustvom u mnogim bendovima. Za sebe kažu da nude spektakl i iskustvo, što je mješavina različitih žanrova rocka i bluesa s popom.

SPLIT

PETAK

SUBOTA

NEDJELJA

OKOLICA

PETAK

SUBOTA

infozona.hr/kalendar

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime