Što ovog vikenda nudi noćni život Splita i okolice? Solidan program, za svakog po nešto.

Zbog velikog odaziva, dvodnevna splitska brucošijada je preseljena na novu lokaciju – u predvorje Zgrade tri fakulteta. Večeras od 20 sati će nastupiti Mokarski Tamburaši i Domenica, a sutra će se samo za taj osjećaj pobrinuti Hladno Pivo koji će pokazati zašto su jedni od najvećih hrv. rock bendova. Ulaznice vas čekaju u menzi Kampus i na FESB-u!

Legendarni novosadski punk rock bend Atheist Rap ove godine obilježava 30 godina postojanja i rada, a u Split Circusu će nastupiti dvije večeri za redom, na dva potpuno različita i ekskluzivna koncerta! Večeras sviraju prva 3 albuma uživo (“Maori i crni Gonzales”, “Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete”, “II liga Zapad”) dok je subota rezervirana za listu najvećih hitova iz svih razdoblja njihove karijere.

Klub navijača Torcida vas poziva na rođendanski party povodom 69. rođendana u klub Zenta, pozvane su sve generacije navijača Hajduka i prijatelji da svojim dolaskom uveličaju ovu proslavu. Na prvom katu vas čeka domaća glazba (DJ Sully), na drugom techno i DJ-evi Marul, Yoshko, Tyson i Manistra.

Plesno će biti u subotu u Judinom Drvu i Kocki. Mihai Popoviciu, trenutno možda i najproduktivniji tech-house producent sa brojnim izdanjima i remixevima čija je glazba gotovo nezaobilazna u setovima mnogih house i tech house DJ-a nastupa na Kopilici, a u Kockin podrum se spušta Pero Fullhouse u svom Skeptik ‘tvrđem’ izdanju te će ekskluzivno nastupiti na 3 gramofona.

SPLIT

PETAK

SUBOTA

OKOLICA

PETAK

SUBOTA

infozona.hr/kalendarKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime