Kakvu trapulu Varaždinu sprema Tramezzani? Vraća se Vušković, Diamantakos neće nastupiti.

Hajduk je na prvenstvenoj ljestvici peti, a Varaždin sedmi

Dva puta su igrali Hajduk i Varaždin ove sezone. Hajduk je dobio na Poljudu 2-0, te izgubio u gradu (roka) i baroka 4-2. Upravo su igrači trenera Tramezzanija nanizali vrijedne pobjede, tri u nizu, dva pogotka na Rujevici za šest prvenstvenih bodova i tri gola Zagrebu za prolaz u Kupu. Pobjeda se danas nameće kao logičan nastavak niza.


Hajduci su se posljednjih tjedana mučili s koronom, nisu još svi baš najspremniji, posljedice su ostale. Ali Paolo zna rađu, dobio je ono za čim je vapio, momčadski duh.
Spirit, spirit, ponavljao je dok su još presice bila na engleskom… Mario Vušković vraća se u obranu, Diamantakos će preskočiti ovo kolo, talijanski trener će čini se ustrajati na formaciji 3-5-2.

Evo što je rekao u najavi utakmice:

– Kompletirali smo se u posljednjih nekoliko dana, iako neki još nisu spremni za utakmicu. U posljednje vrijeme smo navikli igrati često, a trenirati malo. Intenzivirali smo treninge i podigli razinu rada i vjerujem da će igrači povratiti energiju za utakmicu koja je pred nama. Varaždin je momčad koja zna stvoriti probleme protivničkim ekipama, znaju biti opasni kad kontroliraju loptu, žele igrati, opasni su u kontranapadu. Bit će teška utakmica.

I Stefan Simić, branič Hajduka znakovito je izjavio:

– Više bi volio da s Hajdukom igram dobro, da ne primamo golove, nego da razmišljam o pozivu u reprezentaciju.Hajduk je na prvenstvenoj ljestvici peti, a Varaždin sedmi. Bili imaju 29 bodova, sedam više od Varaždinaca i 21 odigranu utakmicu, dvije manje od gostiju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime