Podijelite

Na našu mail adresu (info@dalmacijadanas.hr) dobili smo nekoliko fotografija vozila parkiranog na mjestu predviđenom za osobe s invaliditetom.

Nažalost, takve prizore svakodnevno viđamo, a ovaj događaj se odvio u garaži prodajnog centra “Joker”. Kako je naša čitateljica navela, vlasnik je parkirao svog limenog ljubimca odmah do ulaza i uputio se u centar, a na suprotnoj strani je ostalo na desetak praznih parkirališnih mjesta.

Našu čitateljicu je naljutilo konstantno ignoriranje gradskih službi i policije na ovo bezobrazno ponašanje koje se, kako kaže, ponavlja svakodnevno.

– Vrijeme je da se stane na kraj ovakvom bezobraznom ponašanju. – kazala je.

Gradske službe nemaju nadležnost u privatnim garažama

Kako bi saznali tko je nadležan u provedbi reda u privatnim garažama nazvali smo gradonačelnikovog savjetnika za komunalu Ivicu Grubišića Giru.

– Parkirališna mjesta koja se nalaze u trgovačkim centrima su privatna i njih ne kontrolira prometno redarstvo. Zbog nemogućnosti rada u zatvorenim garažama jako rijetko se poziva pauk služba. Bilo je situacija da pauk služba premjesti auto s nekih otvorenih parkirališta u privatnim trgovačkim centrima, ali sve to na trošak vlasnika centra, rekao nam je Ivica Grubišić Gire.

– Kako bi se uklonilo vozilo s parkinga u nekom trgovačkom centru vlasnik prije mora pozvati policiju te tek ona može po potrebi angažirati pauk službu, pojasnio je.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime