Kako je “Concept store” Katarine Bulum postao nezaobilazna modna destinacija s humanitarnom notom

"Želja mi je bila u ovom dijelu Neretve ponuditi široku paletu svjetskih brendova i hrvatskim mladih dizajnera mojim dragim klijenticana koje su do sada trebale putovati u Split ili Dubrovnik"

Simpatična metkovska poduzetnica Katarina Bulum svojim širokim osmijehom osvaja vas na prvi pogled. Dok smo za dogovoreni intervju vozili dolinom Neretve i smišljali pitanja sve pripremljeno kao da gubi smisao. I bez pitanja, već na samom ulazu u Concept store ‘Kate be love’ u Metkoviću vidi se doslovno ‘ljubav’ prema poslu koji radi i odabranoj profesiji u kojem pršte vesele boje ljetne kolekcije.


Kako ste se odlučili za otvaranje trgovine?
– Želja mi je bila u ovom dijelu Neretve ponuditi široku paletu svjetskih brendova i hrvatskim mladih dizajnera mojim dragim klijenticana koje su do sada trebale putovati u Split ili Dubrovnik. Moj ‘concept store’ nudi sve na jednom mjestu: od toalete, štikle do udobne sportske kombinacije.

Čime se vodite u poslu?
– Biti poseban i biti drugačiji je moj cilj od samog otvorenja. U mom poslu jako je važan kontakt s klijentima i to ne samo neposredno već i na društvenim mrežama. Kate be love je prisutan od Facebooka, Instagrama pa do novine: web shopa. Svakako moram izdvojiti i predstavljanje novih kolekcija koje uvijek znači ‘party’ u salonu gdje svi klijenti imaju priliku družiti se i isprobati i, naravno bez obveze, sve novitete.

Koja je tajna vašeg uspjeha?
– Samo ljubav! (Odgovara naša sugovornica uz široki osmijeh)

Ipak ćete morati šire elaborirati? (Uporni smo dobiti odgovor)
– Od prvog dana ulaska u posao vodim se pozitivnim razmišljanjem i vjerujem da sam imala veliku sreću upoznati divne ljude koji su me podržali i moj san pretvorili u stvarnost. Priču sam pokrenula prije godinu i pol sa svjetskim brendovima Silvian Heach, Versace, Cluse i Furla što je izazvalo veliku pažnju u ovom kraju. Ipak, moja vizija je bila potpuna tek kad sam se uključila u kampanju #kupujmohrvatsko i uvrstila mlade hrvatske dizajnere Larie, Anovi, Becha i Mi alma u moju ponudu promovirajući hrvatsko poduzetništvo. Kako sam i sama poduzetnica znam kako nije lako pokrenuti vlastiti posao i ideja o međusobnoj suradnji pokazala se izvrsnim receptom za uspjeh koji sada gradimo zajedno.

Sudjelujete i u velikom broju humanitarnih akcija?
– Uvijek se odazivam na svaki poziv! Sudjelovala sam u cijelom nizu humanitarnih akcija s ciljem pomoći djecu pokrenula sam i vlastitu dobrotvornu akciju. Iz nove kolekcije Silvian Heach i Cluse koju sam promovirala u subotu donirala sam dio prihoda od kupovine svakog proizvoda u mom Kate be love Concept storeu Udruzi Anđeli za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju iz Splita koji su ovih dana ganuli hrvatsku javnost apelom za pomoć jer su u potpunosti ostali bez prihoda. Uvijek se radujem pomoći drugima kada god sam u prilici! Akciju su podržali Olja Vori, Horvat Čagalj, Antonija Zeljko, Antea Valenta, Tatjana Drmač, Anamaria Krmek, Stela Džajić, Dijana Ramljak, Lucija Golemac, Marija Boban i Hana Matija. Svojim utjecajem na Instagramu i Facebooku uvelike su pripomogli ovoj dobrotvornoj akciji i prodaji kako u trgovini tako i web-shop-u.

Dok pregledavamo i isprobavamo nove kolekcije ova metkovka sve više nas osvaja svojim šarmom i pozitivom. Za kraj, upitali smo je za planove za budućnost?
– Graditi posao uz moju obitelj u ovom divnom gradu. Suprug je također poduzetnik tako da u potpunosti razumije i imam njegovu bezuvjetnu podršku kao i podršku moje djece. Ova pandemija Covid-19 u potpunosti je promijenila pogled na život svih nas i iako se kao i svi suočavam s ekonomskom krizom duboko vjerujem da se ulaganje u posao i sav trud uvijek isplati! Stoga #samopozitivno!

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime