Najpoznatiji hrvatski streetstyler Rafael Spajić iz Đakova pokazao je svoje nogometno umijeće na kliškoj tvrđavi kao gost nogometnog kluba Uskok i općine Klis a prelijepi kadrovi tvrđave i zalaska sunca nad Splitom i Čiovom daju ovome videu još ljepše note.

View this post on Instagram

@nkuskok @dontmissklis ⚽️ #uskokklis #dontmissklis #klisfortress #klis #kliskiuskoci #90godinakliskoguskoka

A post shared by Rafael Spajic (@rafaelspajic) on

 

Rafael Spajić bavi se nogometnom vještinom streetstyle već 10 godina kao profesionalac, posjetio je preko 30 različitih država diljem svijeta, osvojio je dva puta treće mjesto na svjetskim prvenstvima u kavezu 3 na 3, te dva puta treće mjesto na europskom prvenstvu 1 na 1, bio je gost i svjetskih nogometnih velikana Inter Milan, Manchester United te surađivao sa Ronaldinho academy, Qatar Football Association, Ueffa, Volvo, Playstation – ukratko čovjek koji ima fanove diljem svijeta zbog svojih vještina baratanja balunom na malom prostoru.

A kako je došlo do kadrova na kliškoj tvrđavi Rafael Spajić otkriva samo za Dalmacija Danas:

– Došao sam na poziv prijatelja iz nogometnog kluba Uskok i općine Klis, malo se bojim visina (ipak sam ja Slavonac haha), ali mi je bilo jako lijepo na Klisu, predivan je pogled i stvarno je lijepo uređena tvrđava, pogotovo su me oduševila svjetla kada je pao mrak. Bio mi je izazov pokušati snimiti ono što znam na takvoj jednoj lokaciji i mogu reći da sam jako zadovoljan što sam u tome i uspio. Zahvalio bih se mojim Uskocima (znaju oni koji su to) i vidimo se opet nekom drugom prilikom – zaključio je nogometni virtuoz iz Đakova Rafael Spajić.

Video je objavljen na njegovom instagram profilu ali i na facebook stranici kliškog nogometnog kluba koji ove godine slavi 90 godina.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime