Putnici na letu FR7900 Memingen – Banja Luka, koju je odnedavno uveo “Ryanair”, bili su iznenađeni kada su sinoć, umjesto u Banju Luku, bez ikakvog objašnjenja, sletjeli u Zadar.

Ništa manje nisu bili iznenađeni ni članovi njihovih obitelji i prijatelji koji su ih čekali na banjalučkom aerodromu u 19 sati i 25 minuta, kada je avion iz Memingena trebao sletjeti, piše crnogorski Standard.

VEZANI ČLANAK:

Punih 15 minuta službenici banjalučkog aerodroma pojma nisu imali gdje je završio avion “Ryanaira”.

– Prvo su nam rekli da je avion sletio u Zadar, kao najbližu opciju, jer je navodno u Laktašima gusta magla – rekao je za “Istinito” Banjalučanin, koji je čekao svoje prijatelje.

Iako je bilo i bližih aerodroma od Zadra, kompanija se odlučila baš za taj jer im je tamo, kako tvrde u Aerodromu Banja Luka, “baza”.

Prema saznanjima BN TV-a, nije isključeno da je u pitanju greška pilota, jer im je Zadar odavno stalna relacija.

– Kada sam pozvao aerodrom u Njemačkoj, rekli su da je avion sletio u Banju Luku, onda kad sam im objasnio da je avion već u Zadru, “slučajno” je prekinut poziv. Nakon dvije minute su me zvali i rekli da je avion sletio u Zadar zbog kvara na motoru i da je to bila najbliža opcija, a znamo da je Zagreb bliži, kaže jedan od putnika “Ryanaira”.

Zabunu je unio i treći poziv iz Njemačke i to sat nakon slijetanja, u kojem su ponovo tvrdili da je avion zbog guste magle u Laktašima sletio u Zadar.

Putnici su nakon slijetanja u Zadar obaviješteni da mogu koristiti usluge taksi prijevoza do Banje Luke uz naknadu od 100 eura ili da čekaju da kompanija “Ryanair” organizira prijevoz autobusima do Banje Luke.

Ovo je već drugi put da se avion na liniji Memingem – Banja Luka preusmjerava u Zadar, što se može vidjeti i u komentarima na stranici Aerodroma Banja Luka na Facebooku, javlja Standard.

Inače, Aerodrom Banja Luka nema svoju stranicu na internetu.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime